A szerződéskötés menete

A székhelyszolgáltatási szerződés megkötésére - a gyors és hatékony ügyintézés érdekében - minden esetben előzetes időpontegyeztetést követően kerül sor, így Önnek online szerződés előkészítés esetén csupán egyszer, a szerződés aláírásakor szükséges Irodánkba befáradnia.

A 2020. január 10-i hatállyal módosított – a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló – 2017. évi LIII. törvény (Pmt.) 1. § (1) bekezdés r) pontja értelmében irodánk köteles

  • elvégezni az ügyfél-átvilágítást, valamint
  • a kockázati besorolás érdekében megvizsgálni leendő Ügyfeleink tényleges tulajdonosi struktúráját.

 

A szerződéshez szükséges dokumentumok:

  • Ügyvezető és a tényleges tulajdonos személyi igazolványa, lakcímkártyája
  • Cégnév, kapcsolattartó neve, telefonszáma, e-mail címe és a választott csomag
  • Ügyvéd által ellenjegyzett létesítő okirat (alapító okirat/társasági szerződés/alapszabály)
  • Aláírási-címpéldány vagy ügyvéd által ellenjegyzett aláírás-minta
 
 

szerződéskötés

1. Személyes megjelenés esetén

Személyes megjelenés esetén az átadott dokumentumok (igénylőlap, okmányok másolata, alapító okirat) alapján 3 munkanapon belül elkészítjük a székhelyszolgáltatással kapcsolatban szükséges iratokat (székhelyszolgáltatási szerződést, ügyfél-átvilágítási adatlapot, postai meghatalmazást és a székhely használathoz hozzájáruló nyilatkozatot), melyet követően 3-5 munkanapon belül előre egyeztetett időpontban sor kerül a szolgáltatás díjának - a kiválasztott csomag szerint - készpénzben történő rendezésére, a dokumentumok aláírására és a székhely használathoz hozzájáruló nyilatkozat átadására.

Az ügyvezető képviseletében meghatalmazott is eljárhat, ebben az esetben két tanúval ellátott meghatalmazás szükséges, melyet ide kattintva tölthet le.

 

2. Online szerződéskötés előkészítése

A törvénymódosítás hatására az online szerződéskötési folyamatot az alábbiak szerint alakítottuk át ügyfeleink kényelme érdekében, hogy csupán egy alkalommal elegendő megjelenni irodánkban:

  1. Az elektronikusan történő adategyeztetést követően a szolgáltatás díjáról e-mailes díjbekérő kerül kiállításra, melyet az aláírandó székhelyszolgáltatási szerződéssel, ügyfél-átvilágítási adatlappal és a postai meghatalmazással együtt e-mailen megküldünk Önnek.
  2. Aláírást követően az iratokat eredetiben postai úton vagy futárral visszajuttatja irodánk részére.
  3. Az okiratok visszaérkezését követően előre egyeztetett időpontban, személyesen kerül sor az azonosításra, személyes okmányok ellenőrzésére. 
  4. Ezt követően, amennyiben a díjbekérőben szereplő összeg is megfizetésre került, a székhely hozzájáruló nyilatkozatot, valamint az általunk is aláírt szerződést átadjuk Önnek.

 

Az 1 nap alatt kérelmezett szerződéskötés kényelmi díja: 6.000,- Ft

 

A szerződés távaláírással történő megkötésére jelenleg nincs lehetőség irodánkban.

 

További cikkeink:

- Székhelyszolgáltatás Budapest
- kézbesítési megbízott

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Adatkezelési elvek